Új versenytárgyalást írt ki a Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) a reptéri taxiszolgáltatásra, az eddigi partnerrel a szolgáltatást felmondják.

Felmondta a az eddigi megállapodást a BA a Zóna Taxival, s új tendert írt ki a repülőtéri taxiszolgáltatás üzemeltetésére. A repülőtér üzemeltetője a döntésről tájékoztatta a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft-t. A BA célja, hogy a leendő új szolgáltatót tisztességes és mindenki számára átlátható folyamat során a lehető legrövidebb időn belül válassza ki.


RENDEZVÉNYAJÁNLÓ

 

Közbeszerzés konferencia 2010.

2010. október 14. – Radisson BLU Béke Hotel

 

A legfontosabb szempont az elbíráláskor az utasok biztonsága, kényelme és a szolgáltatás minősége lesz, ezért alapos piaci elemzést követően több, a budapesti taxis piacon jelenlévő céget hívott meg a tenderre a BA. A Zóna Taxi, mely Veres István a tulajdonosa, hatvan napig szolgáltathat még a reptéren. A céggel 2006-ban megkötött szerződés idén járna le.

forrás: hirszerzo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr872354051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása