Két teltházas konferencia után, a rendezvény újra megrendezésre kerül a következő időpontokban és helyszíneken:

2010. október 13. - Radisson BLU Béke Hotel
2010. november 18. - Radisson BLU Béke Hotel


Előadóink

 

Dr. Fribiczer Gabriella főosztályvezető Közbeszerzések Tanácsa Titkárság

Dr. Tátrai Tünde egyetemi oktató Budapesti Corvinus Egyetem

Kihirdetésre került a közbeszerzési törvény 2010. évi jelentős mértékű módosítása, mely nagy mértékben változtatja meg közbeszerzési mindennapjainkat. Az előadások és az azt követő konzultáció a változásokról ad áttekintést, segítséget nyújt az összefüggések felismerésében és az új szabályok gyakorlati alkalmazásában.

 

Tematika

Az ajánlati felhívás követelményeinek változása ▪ Az ajánlattevő, az erőforrást nyújtó szervezet és az alvállalkozó fogalmának összefüggései ▪ Az alkalmasság igazolása ▪ A kizáró okok igazolása ▪ A kötelező részajánlattétel ▪ Az összeférhetetlenségi szabályok ▪ A becsült érték fogalmának változása ▪ Új egybeszámítási szabályok ▪ Teljesítési és jólteljesítési, továbbá az egyéb biztosítékra vonatkozó rendelkezések ▪ A hiánypótlás ▪ A kirívóan alacsony ellenszolgáltatás ▪ A kötelező eredménytelenné nyilvánítás ▪ Az előzetes vitarendezés szabályai ▪ A szerződéskötési moratórium ▪ Jogorvoslati határidők ▪ Az egyszerű eljárás újraszabályozása ▪ Az elektronikus közbeszerzésre vonatkozó új megoldások ▪ A közbeszerzési eljárások gyorsítását célzó új rendelkezések ▪ Konzultáció

 

ONLINE JELENTKEZÉS

Részvételi díj: 
21 500 Ft + ÁFA

18 500 Ft + ÁFA on-line jelentkezés esetén

17 500 Ft + ÁFA bérletesek számára

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr852343375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása