Nettó 170 millió forint keretösszeg erejéig írt ki kétfordulós gyorsított meghívásos közbeszerzést a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a népszámláláshoz kapcsolódó médiastratégia-alkotásra, médiatervezésre és -vásárlásra, a kampány utóértékelésére, valamint hirdetések megjelentetésére - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

JELENTKEZZEN AKTUÁLIS RENDEZVÉNYÜNKRE

A KBT. legfrissebb módosításai és a közbeszerzés gyakorlata
2011. május 19. – Tulip Inn Budapest Millennium

A nettó 170 millió forint a nyertes ajánlattevő összes díját és jutalékát tartalmazza. A gyorsított meghívásos közbeszerzést azzal indokolta a KSH, hogy október 1-jén kezdődik a népszámlálás, amelyen - most először - a megszámlálandó az interneten maga is kitöltheti a kérdőívet. Erről a KSH május 2-án akarja elindítani a kampányt.
A részvételre jelentkező nettó árbevételének - az utolsó három üzleti év átlagában - el kell érnie a 260 millió forintot, valamint ezen belül a médiatervezésből és médiavásárlásból származó nettó árbevételnek legalább nettó 170 millió forintot kell kitennie.
A közbeszerzésre május 13-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat május 23-ig értesíti az ajánlatkérő, az eredményhirdetés tervezett időpontja június 14., a szerződéskötésé pedig ettől számítva a 10. napon lesz.


Még több közbeszerzés hírek a
Facebook oldalunkon! 
Kövessen minket!

Szintén az aktuális Közbeszerzési Értesítőben olvasható a felhívás arról, hogy Hódmezővásárhely és Szeged között villamos megvalósíthatósági tanulmányára írt ki nyílt közbeszerzést Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata.

 
A pályázóknak az úgynevezett "TramTrain" rendszerben kell összekapcsolniuk a villamos közlekedést a nagyvasúttal. A megvalósíthatósági tanulmány a két város közti szakaszon túl, magába foglalja a hódmezővásárhelyi belső villamos vonalakat is. A feladat része a költség-haszon elemzés elkészítése.  Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az utolsó három lezárt üzleti évben az árbevétele elérte - átlagosan - az évi nettó 400 millió forintot, amelyből a megvalósíthatósági tanulmányból származó árbevétel legalább évi nettó 130 millió forint.   

Az ajánlattételi határidő június 23. Az eredményhirdetés tervezett időpontja július 7., míg a szerződéskötésé július 21. 

EZT IS AJÁNLJUK 

A második brutális közbeszerzési bírság a műegyetem PPP-szerződése miatt 

Forrás: napi.hu, szeged.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr312893145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Közbeszerzések · http://www.kozbeszerzes-online.hu 2011.05.13. 10:24:31

Mindenki figyelmébe ajánlok egy online közbeszerzési értesítő szolgáltatást. Naponta cégreszabva küldenek értesítéseket e-mailen a kiválasztott témakörből. A közbeszerzési pályázatok mellett megfigyelik a közbeszerzési eredményeket és az Európai Unió Hivatalos lapjában közzétett tendereket is. Az oldal elérése: www.kozbeszerzes-online.hu/
süti beállítások módosítása