Négy munkanapjuk volt jelentkezni a pályázóknak az AC meghívásos 750 milliós bizniszére. Mindössze hat nap állt rendelkezésre  a pályázóknak arra, hogy jelentkezzenek az Agármarketing Centrum 750 millió forint értékű meghívásos közbeszerzési pályázatára, amit nemzetközi kiállítások kivitelezésére hirdettek meg  - olvasható a Népszabadságban.

 JELENTKEZZEN AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEINKRE

Közbeszerzés 2011. – 2010. évi változások a gyakorlatban
2011. január 10. – Radisson BLU Béke 

A pályázati felhívás közzététele és a jelentkezési határidő között mindössze hat nap volt, amiből kettő hétvégére esett - írja a lap.
Bíró Gyula, a közbeszerzés bonyolítója a sietséget azzal magyarázta, hogy már januárban lesz olyan nemzetközi élelmiszer-ipari kiállítás, amelyen Magyarország is részt vesz.
A Népszabadság információi szerint - olvasható a lapban - a hat jelentkezőből négy jutott a második fordulóba: a Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft., az IDMC Kft., a TIP-EXPO Kft. és a Mac-Line Hungary Kiállításszervező Kft.

Forrás: nol.hu, index.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr782490062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása