HELYSZÍN, IDŐPONT
Dátum időpont: 2010.11.18. (csüt.) , 10-15 óráig, regisztráció 9 órától!

Helyszín:  Radisson BLU Béke Hotel****  (1067 Budapest, Teréz krt. 43.)

 

ELŐADÓK

Dr. Fribiczer Gabriella főosztályvezető Közbeszerzések Tanácsa Titkárság

Dr. Tátrai Tünde egyetemi oktató Budapesti Corvinus Egyetem


AJÁNLÓ

2010. szeptember 15-től jelenősen módosult a közbeszerzési törvény, és ezzel összefüggésben változnak a végrehajtási rendeletek is, ami nagy mértékben változtatja meg közbeszerzési mindennapjainkat. Az előadások és az azt követő konzultáció a változásokról ad áttekintést, segítséget nyújt az összefüggések felismerésében és az új szabályok gyakorlati alkalmazásában.

 

JELENTKEZÉS

TEMATIKA
Az ajánlati felhívás követelményeinek változása ▪ Az ajánlattevő, az erőforrást nyújtó szervezet és az alvállalkozó fogalmának összefüggései ▪ Az alkalmasság igazolása ▪ A kizáró okok igazolása ▪ A kötelező részajánlattétel ▪ Az összeférhetetlenségi szabályok ▪ A becsült érték fogalmának változása ▪ Új egybeszámítási szabályok ▪ Teljesítési és jólteljesítési, továbbá az egyéb biztosítékra vonatkozó rendelkezések ▪ A hiánypótlás ▪ A kirívóan alacsony ellenszolgáltatás ▪ A kötelező eredménytelenné nyilvánítás ▪ Az előzetes vitarendezés szabályai ▪ A szerződéskötési moratórium ▪ Jogorvoslati határidők ▪ Az egyszerű eljárás újraszabályozása ▪ Az elektronikus közbeszerzésre vonatkozó új megoldások ▪ A közbeszerzési eljárások gyorsítását célzó új rendelkezések ▪ A végrehajtási rendeletek módosítása  ▪ Konzultáció

 

RÉSZVÉTELI DÍJ
21 500 Ft + ÁFA

18 500 Ft + ÁFA on-line jelentkezés esetén

17 500 Ft + ÁFA bérletesek számára

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr672441794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása