Miután a becsült 60 millió forint helyett a legolcsóbb ajánlat is 10 millióval drágább volt, az ajánlatkérő Országos Rendőr-főkapitányság eredménytelennek nyilvánította az általános- és rendészeti angol nyelvi képzésre kiírt tendert - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

JELENTKEZZEN AKTUÁLIS RENDEZVÉNYÜNKRE

A Közbeszerzési Törvény 2011. áprilisi módosításai – Közbeszerzés szakmai reggeli
2011. április 28. – Radisson Blu Béke Hotel

Nézze meg Facebook oldalunkat és kövessen minket!
Elsőként értesülhessen legfrisebb rendezvényeinkről, híreinkről!

Az EU Külső Határok Alapjában szereplő „A Rendőrség személyi állományának idegen nyelvi képzése” című projekt keretében 400 fő (mínusz 30 százalék) angol nyelvi képzésére írt ki közbeszerzést az Országos Rendőr-főkapitányság. Ennek keretében 350 óra általános, és 50 óra rendészeti szaknyelvi oktatást kért, az ajánlatban szerepeltetni kellett a tankönyv és a munkafüzet ellenértékét is.
Az uniós forrás 55,3 millió forint volt, így az ajánlatkérő 60 millió forintra becsülte a képzés költségét, viszont a legolcsóbb ajánlat is 69,9 millió forintot tett ki. Így arányosan csökkenteni kellett volna a képzésben részvevők számát, és fennállt annak a veszélye, hogy a képzésben részesülők 70 százaléka nem teszi le a nyelvvizsgát. Ekkor viszont nem jár az uniós támogatás, amelyet az Országos Rendőr-főkapitányság saját forrásból nem tud pótolni. Ezért inkább eredménytelennek nyilvánította az ajánlatkérő a közbeszerzést.
Ajánlatot a következő nyelviskolák tettek: Dover Nyelvi Centrum Oktatási és Szolgáltató Kft., Katedra Nyelviskola Kft., és a New York Nyelviskola Képzési- és Vizsgacentrum Kft.

EZT IS AJÁNLJUK

 A közbeszerzéseket áprilistől miniszteri kontroll felügyeli

Forrás: kozbeszerzes.hu, hirszerzo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr172787500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása