Az egyes törvényeknek a bíróságok hatékony működését és a bírósági eljárások gyorsítását szolgáló módosításáról szóló 2010. évi CLXXXIII. törvény 2011. március 1-jei hatállyal módosította a Kbt. egyes rendelkezéseit, ennek megfelelően a Közbeszerzések Tanácsa elkészítette a közbeszerzési törvény módosításokkal egybeszerkesztett verzióját. A jobb áttekinthetőség érdekében a 2011. március 1-jén hatályba lépett változásokat félkövér betűtípussal jelölték. A módosított és a Tanács által szerkesztett Kbt.-verzió letölthető innen.

JELENTKEZZEN AKTUÁLIS KONFERENCIÁNKRA ÉS TUDJON MEG TÖBBET 

Sikeres közbeszerzést! A közbeszerzések gyakorlata
2011. március 8. – Radisson Blu Béke

 Kövessen minket a Facebookon és nyerjen


Forrás: Közbeszerzések Tanácsa

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr462717620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Közbeszerzések · http://www.kozbeszerzes-online.hu 2011.04.13. 10:43:39

Nagyon jó, érdekes cikk. Ezúton ajánlanék egy, a témába vágó honlapot, amelyhez akárki bizalommal fordulhat.
www.kozbeszerzes-online.hu
Online közbeszerzési értesítő - Tender Monitoring Kft. Szakszerű közbeszerzés figyelési szolgáltatások. Erőfeszítés nélküli keresés. Napi e-mail értesítések a közbeszerzésekkel, a kiválasztott témakörből. Tesztelje 15 napig ingyen!
süti beállítások módosítása