Közel félmilliárdba kerül a 3-as metró URH hálózata. A Sagemcom Magyarország Elektronikai Kft. nettó 432,1 millió forintért építi ki a 3-as metró vonalán az URH rádióhálózatot - a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) által kiírt egyszerű eljárás eredménye a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A felhívásra négy ajánlat érkezett. A legolcsóbb 421,8 millió, míg a legdrágább 499,9 millió forint volt. Ajánlatott tett még: a FERCOM Kommunikációs Kft., a MultiCom Kft. valamint az ITK Holding Zrt. A nyertes cég és a többi ajánlattevő is budapesti székhelyű társaság. 

Kövessen minket a Facebookon!


JELENTKEZZEN AKTUÁLIS KONFERENCIÁINKRA


A Közbeszerzési Törvény 2011. áprilisi módosításai – Közbeszerzés szakmai reggeli
2011. április 28. – Radisson Blu Béke

A fizetési meghagyásos eljárás gyakorlata
2011. április 20. – Radisson Blu Béke

A Magyar Köztársaság Csíkszeredai Főkonzulátusa felújítására kiírt hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést a csíkszeredai székhelyű S.C. Tectum Company S.A. nyerte meg nettó 88.475.736 forinttal - az eredményt az ajánlatkérő Magyar Köztársaság Külügyminisztériuma a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben tette közzé.
A felújítandó épület 400 négyzetméteres. A közbeszerzési törvény megengedi, hogy a Külügyminisztérium a külképviseletek beszerzéseire hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzést alkalmazzon.
A másik ajánlattevő a szintén csíkszeredai Fortuna Park Kft. volt. Ez a cég nettó 90.452.757 millió forintért vállalta volna a felújítást.

EZT IS AJÁNLJUK

A közbeszerzéseket áprilistól miniszteri kontroll felügyeli

Forrás: profitline.hu, galamus.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kozbeszerzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr92798056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása